Workshop Gitaar Kinderopvang

De workshop gitaar voor de kinderopvang is bedoeld voor organisaties die het personeel op ontspannen en plezierige manier kennis willen laten maken met de mogelijkheden van de gitaar binnen de kinderopvang.

Gedurende de 2 uur durende workshop leren de pedagogisch medewerkers onder leiding van onze enthousiaste docenten een aantal liedjes spelen en ervaren zij de mogelijkheden van de gitaar binnen hun vakgebied. De workshop staat in het teken van muzikaliteit, de gitaar en de toepasbaarheid binnen de kinderopvang.

Naast het leerzame gedeelte van de workshop vinden wij het belangrijk dat het een plezierige en positieve ervaring is. Tijdens de workshop is er dan ook aandacht voor het samen muziek maken met de collega’s en het plezier wat hierbij komt kijken.

De workshop is ook een leuk cadeau naar het personeel als positieve inspiratie.

 

Tijdelijke korting

 Maak nu gebruik van een tijdelijke 10% korting op het cursusgeld, betaal i.p.v. €550,- nu €495,-. Actie geldt t/m 22 mei 2024, afname voor 1 juli. 

De cursus geeft ruimte maximaal tien deelnemers. Dit is inclusief al het lesmateriaal en de instructievideo’s maar exclusief gitaren.

Eventueel is het mogelijk tegen betaling van een meerprijs het aantal deelnemers de vergroten. De workshop duurt 2 uur en wordt verzorgd op locatie van de organisatie in zowel Nederland als België.

Onze docenten zorgen dat er voldoende gitaren aanwezig zijn gedurende de workshop. Als aanvulling op de workshop ontvangen alle deelnemers bijbehorend lesmateriaal en aanvullend videomateriaal.

Aanmelden kan via onderstaande knop. Schroom niet om contact met ons op te nemen mochten er nog vragen zijn.