Workshop gitaar in het basisonderwijs

Tijdens de workshop ‘Gitaar in het basisonderwijs’ maakt het team kennis met de gitaar. Dit veelzijdige instrument is ideaal in het onderwijs om liedjes te begeleiden of oefeningen op muziek te doen.

In de workshop gaan onze onze enthousiaste docenten, volop aan de slag op de gitaar. In een leuke, ontspannen setting leer je samen met collega’s de basisakkoorden en technieken. Aan het einde van de dag kunnen alle deelnemers zelf een kinderliedje spelen. 

De workshop in het kort

  • Leuke en leerzame workshop van 2 uur bij jullie op locatie
  • Geschikt als teamactiviteit
  • Wij brengen voldoende gitaren mee
  • Unieke lesmethode speciaal voor het basisonderwijs
  • Ervaring met de gitaar is niet nodig
  • Na de workshop ontvangen alle deelnemers video-materiaal als aanvulling op de workshop

Leuk en leerzaam voor het vakteam en de leerlingen

De workshop ‘Gitaar in het basisonderwijs’ is niet alleen leerzaam, maar ook ontzettend leuk. Docenten zijn vaak erg enthousiast, en positief verrast dat ze in twee uur al hun eerste liedje kunnen spelen. Het is dan ook de ideale manier om laagdrempelig te ontdekken of gitaarspel past bij jullie team en invulling van het muziekonderwijs. 

Plezier en toegankelijkheid staan centraal gedurende de workshop. De workshop is dan ook voor iedereen te volgen en vraag geen enkele muzikale voorkennis. Daarnaast is de workshop ideaal als teamactiviteit of cadeau naar het personeel.

Onze eigen ontwikkelde lesmethode focust op praktische toepasbaarheid in de klas. We kiezen liedjes die al bekend zijn voor de leerlingen. Dit kunnen ook Christelijke kinderliedjes zijn.

Praktische informatie 

De workshop Gitaar in het basisonderwijs duurt twee uur en vindt plaats op de locatie van school in Nederland of België. De workshop wordt gegeven door een Conservatorium geschoolde vakdocent. 

De kosten voor de workshop bedragen €550,-  euro. De workshop biedt ruimte voor tien deelnemers. Meer deelnemers? Dat is mogelijk tegen meerprijs. De prijs is inclusief lesmateriaal en onbeperkt toegang tot video-instructies.

Wij brengen voldoende gitaren mee. Een eigen gitaar meebrengen mag natuurlijk ook. Nog een vraag over de workshop, schroom niet om contact met ons op te nemen.