Decemberworkshop

Een inspirerende, muzikale maar bovenal leuke workshop voor iedereen die werkzaam is binnen het onderwijs en de kinderopvang. Aan de hand van de bekende kinderliedjes maken de deelnemers kennis met de gitaar en de mogelijkheden in het werken met kinderen. 

De workshop duurt 2 uur en wordt verzorgd op locatie in Nederland en België door een van onze enthousiaste docenten. Maak kennis met onze toegankelijke en praktische methode van gitaarspelen die ervoor zorgt dat iedereen aan de slag kan met de gitaar. Om na het volgen van de workshop verder aan de slag te kunnen met de gitaar ontvangen alle deelnemers digitaal naslagwerk in de vorm van lesmateriaal en bijbehorende video’s.

Naast het leerzame gedeelte van de workshop vinden wij het belangrijk dat het een plezierige en positieve ervaring is. Tijdens de workshop is er dan ook aandacht voor het samen muziek maken met de collega’s en het plezier wat hierbij komt kijken.

De workshop is ook een leuk cadeau naar het personeel als positieve inspiratie.

 

 

Kerst & Sint
Voorjaarsaanbieding

Praktische Informatie

De kosten van een workshop voor een groep van 10 deelnemers bedragen €499,- inclusief btw. Eventueel is het mogelijk tegen betaling van een meerprijs het aantal deelnemers de vergroten. De workshop duurt 2 uur en wordt verzorgd op locatie van de organisatie in zowel Nederland als België.

Onze docenten zorgen dat er voldoende gitaren aanwezig zijn gedurende de workshop. Als aanvulling op de workshop ontvangen alle deelnemers bijbehorend lesmateriaal en aanvullend videomateriaal.

Aanmelden kan via onderstaande knop. Schroom niet om contact met ons op te nemen mochten er nog vragen zijn.